DuraSpin-teknologi: bygget til effektivitet

Glem alt om almindelige skruemaskiner og sæt turbo på med DuraSpin skrueautomater. Nem styring, nem iskruning, nemt arbejde

december 2021 | 3 minut(ter)s læsning | Tools
DuraSpin-teknologi: bygget til effektivitet

SENCO DuraSpin er et alsidigt skruesystem, som er designet til at gøre dig så produktiv som muligt. Sammenlignet med løse skruer giver DuraSpin over fire gange hurtigere iskruningstid, så din produktivitet på jobbet øges med mindst 30%. I 2020 opdaterede vi værktøjerne ud fra feedback fra entreprenører. De virker sådan her.

Båndede skruer

Når du bruger båndede skruer, skal du blot flytte værktøjet for at sætte skrue efter skrue i – du skal ikke bekymre dig om at håndtere skruerne. Båndskruerne er nemme at isætte på blot et par sekunder. Den opdaterede form på hjørnenæsestykket i kombination med systemet med fremføring ved retur sikrer, at der altid sidder en skrue klar, når du skal skrue. Med hjørnefremføringssystemet kan du sætte skruer i på steder, der er svære at nå, som for eksempel hjørner og smalle åbninger.

System med fremføring ved retur

Lad os tale lidt mere om systemet med fremføring ved retur. Navnet siger alt: Når du har skruet en skrue i, returneres skruebitten, og der fremføres en ny skrue gennem næsestykket, som sættes i skruebitten. Når din skruebit er tilbage ved udgangspunktet, kan du skrue igen med det samme. Det giver bedre udsyn og nemmere, mere nøjagtig skrueplacering. Desuden kan du med SENCO DuraSpin skruemaskiner skrue flere skruer i hurtigere og med større præcision. Det betyder hurtigere montering, lavere omkostninger og bedre rentabilitet.

Alt DuraSpin værktøj er udstyret med præcis justering af skruedybden, så du kan forsænke skruen til lige den dybde, du vil, op til 5 cm under overfladen. Derudover kan næsestykket justeres i længden, så du kan bruge skruer i forskellige størrelser.

 

Udskruning og udtagning af skruer

En af de største fordele ved den opdaterede DuraSpin er det aftagelige næsestykke. Du skal bare dreje og trække for at fjerne det, og derefter er der adgang til drivbitten, så du kan skifte den – ved hjælp af lynkoblingen. Og hvis noget er gået galt, kan du sætte maskinen i bakgear og fjerne den defekte skrue.

Den opgraderede udgave af DuraSpin fås indtil videre i tre ledningsfri versioner.

  • DS522, som har et højt drejningsmoment på 8 Nm og mulighed for at indstille o/min mellem 1600 og 2500. Den er designet til alle standardopgaver, hvor der er behov for en skrueautomat, som for eksempel gipsvægge.
  • DS525 er en smule anderledes, da den kører med 5000 o/min. Det gør det meget lettere at skrue gennem stål.
  • Ligesom DS522 kører DS722 også med mellem 1600 og 2500 o/min. Dette værktøj kan dog skrue i en længde på op til 75 mm, så det kan bruges til andre opgaver, som for eksempel beklædning af træ eller beklædning med fibergips.

DuraSpin passer godt til allround-entreprenører, som har brug for alsidighed til at udføre mange forskellige opgaver. Den har masser af kraft til kompositplader, cementbrædder eller opgaver, hvor der bruges tætte materialer. Desuden er DuraSpin DS525 ideel til opgaver, hvor der bruges selvskærende skruer til at skære gennem kraftigt stål. Alle værktøjerne har et 3 Ah 18 V-batteri.