Simple_banner_duraspin

Om SENCO

ÆNDRING AF DEN MÅDE, VI BYGGER PÅ – SAMMEN

Vi er SENCO, pionerer inden for befæstelsesløsninger siden 1951. Hvis du arbejder med befæstelse, kender du sikkert også os. For befæstelse er et speciale, der kræver specifikt værktøj, som passer til jobbet. Vi er stolte over at have bidraget med innovative løsninger på markedet, som nu er blevet standard i befæstelsesbranchen. Innovative løsninger som for eksempel Fusion Technology og DuraSpin.

Hvordan fik vi disse fantastiske værktøjer ind på markedet? Ved at sikre, at vi forstår vores slutbrugere fuldt ud, hvad de kan lide, hvad de har behov for, og ved at se tingene fra deres perspektiv. Ved at tale med dem om, hvad der ville gøre deres arbejde nemmere, bedre og mere effektivt. Alle hos SENCO brænder for at finde de bedste løsninger for vores kunder. Giv os en udfordring, og så kan du være forvisset om, at vi smøger ærmerne op, går i gang og proaktivt finder den bedste løsning i den pågældende situation.

Alle, som arbejder med befæstelse, ved, at de værktøjer, du bruger, kan være udslagsgivende for den måde, du bygger på. De skal gøre dig dygtigere og mere effektiv. Du skal kunne stole på dem og vide, at de fungerer på samme måde i dag som de gjorde i går.

Kvalitet er en del af vores DNA, og vi sikrer, at kvalitet indarbejdes i alle vores værktøjer og tjenester. Når alt kommer til alt, handler det om holdbarhed: at konstruere værktøj, der holder, så du kan bygge med det i lang tid. 

Fremsynethed: Det er sådan, vi holder os på forkant med udviklingen. Vi er altid på udkig efter nye idéer til alle vores produkter og tjenester. Og i alt, hvad vi gør, tager vi vores ansvar alvorligt. Det betyder, at vi er bevidste om følgerne af de valg, vi træffer som virksomhed, og af deres betydning for klodens fremtid, for befolkningerne og for den enkeltes velfærd. I vores nyhedssektion holder vi dig opdateret om nye SENCO produkter, teknologier og anden udvikling.

Hos SENCO sigter vi efter at samarbejde som en enhed med vores kunder, vores slutbrugere og vores team, så vi kan sikre de bedste tjenester, arbejdsgange og produkter. Det gør vi med udgangspunkt i kompetente medarbejdere og gennemsigtig kommunikation. At samarbejde som en enhed er vores brændstof. Det inspirerer os og gør os ivrige efter at finde på nye idéer. Banebrydende nye måder at befæste og bygge på. Har du spørgsmål, bemærkninger eller idéer til, hvordan vi kan forbedre vores produkter? Tøv ikke med at kontakte os!

SENCO er en del af Kyocera Senco Europe. Vi har afdelinger i over 20 lande i Europa, så vi er så tæt på kunderne, som vi kan være.