En ny hjemmeside, bygget til fremtiden.

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye hjemmeside!

december 2021 | 2 minut(ter)s læsning | Corporate
En ny hjemmeside, bygget til fremtiden.

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye hjemmeside på www.senco.dk. Efter mange måneder med kreative processer, forberedelser og hårdt arbejde er vi glade for endelig at kunne vise den til resten af verden. Vi ville have en mere moderne, bedre struktureret og ikke mindst mere brugervenlig hjemmeside , hvor I kan finde det, I leder efter – hurtigt og instinktivt.

Som pioner inden for befæstelse og specialist i branchen er det afgørende for os at kunne levere opdateringer og indhold med merværdi til jer, vores slutbrugere, om vores produkter, innovative løsninger, befæstelsesløsninger og hvordan de bruges optimalt. Hjemmesiden har ikke alene fået et tidssvarende og pænt design, den udtrykker også det, vi står for. Som udgangspunkt er du i centrum, for du skal ikke spilde din tid! Den er let at bruge på mobiltelefonen, når du er på farten, og på computeren, når du har lidt mere tid til at gå i dybden.

Vi vil gerne hjælpe dig, når du har brug for det, dele vores erfaringer og besvare alle de spørgsmål, du måtte have, på en tydelig måde. Derfor har vi nu blogs og videoer om ergonomi, vedligeholdelse og sikkerhed. Kort sagt de oplysninger, vi mener er mest nyttige og interessante for dig, vores værktøjsbruger, Make it Last. 

Der skal lyde en stor tak til teamet hos vores digitale partner SQLI for deres knowhow og kreative energi i deres arbejde med at gøre hjemmesiden til virkelighed. De har været en fantastisk partner, som vores marketingteam hos SENCO altid kunne stole på i processen. Vi opfordrer jer nu til at kigge jer omkring på SENCOs nye hjemmeside, og I må endelig kontakte os, hvis I har kommentarer eller spørgsmål.