Oplev støjsvag kraft med SENCOs udvalg af støjsvage kompressorer

Kig nærmere på vores udvalg af støjsvage kompressorer – så behøver du ikke længere gå rundt i kompressorstøj hele dagen.

december 2021 | 3 minut(ter)s læsning | Compressors
Oplev støjsvag kraft med SENCOs udvalg af støjsvage kompressorer

Uanset om du har brug for en luftkompressor til små jobs eller til brug hele dagen, har SENCO en række pålidelige kvalitetskompressorer, som kan opfylde dine behov. Du kan blive både træt og overstimuleret af at gå rundt i kompressorstøj hele dagen. Og er der en bedre måde at løse dét problem på end at fjerne det? En del af vores kompressorsortiment er støjsvage kompressorer, som er specielt fremstillet til opgaver, der varer hele dagen og kan være trættende.

Stille, men kraftfulde kompressorer

Selvom SENCO's støjsvage kompressorer er stille, er de robuste og kraftfulde. Der findes en kompressor til enhver opgave. Udvalget går fra en lille, bærbar 4-liters kompressor til værktøj som stiftpistoler og lette klammepistoler til en med en 80-liters tank, der er egnet til kraftige tromlesømpistoler, sømpistoler eller klammepistoler. Alle modeller drives af en 4-polet lavhastighedsmotor, har en kompressorenhed med dobbeltcylinder for et jævnt driftsmønster og anvender vibrationsabsorberende komponenter, hvilket alt sammen er med til at give et lavere støjniveau. Dette skaber en mere behagelig arbejdsplads med et støjniveau, der stadig giver mulighed for at tale med kollegerne. Maskinernes kvalitetsmateriale sikrer en pålidelig kraftkilde, som kan bruges under selv de mest udfordrende arbejdsforhold. Det brede udvalg sikrer, at du kan få netop den perfekte partner til dine opgaver.

En anden fordel ved disse kompressorer er det lave vedligeholdelsesbehov. Da de er oliefri, skal der ikke skiftes olie. Og da de ikke bliver så varme som normale kompressorer, er der mindre kondensdannelse, hvilket betyder en lavere risiko for problemer med værktøjet og sjældnere behov for aftapning.

Kort sagt har SENCOs støjsvage kompressorer

  1. Tankkapaciteter mellem 4 og 80 liter, afhængigt af varianten.
  2. Lave støjniveauer: mellem 58 og 78 dB.
  3. Lave omdrejningstal, hvilket reducerer varme og støj.
  4. Teknologi med dobbeltcylinder: Det giver et jævnt drift og reducerer lydniveauet.
  5. Gummifødder og lufthjul: Det sikrer stille og stabil drift ved at absorbere vibrationer.
  6. Transporthåndtag: Alle kompressorer har et praktisk transporthåndtag.
  7. Oliefri teknologi: Det oliefri design eliminerer behovet for at udskifte eller efterfylde olie og giver ren, oliefri luft.
  8. Lavere varmeopbygning: Det giver et mere sikkert arbejdsmiljø og reducerer kondensdannelse.
  9. Energibesparende teknologi: De støjsvage udgaver er mere bæredygtige kompressorer.
  10. Kraftfulde kompressorer, der giver dig en konstant, kraftig og pålidelig trykluftkilde.
Besøg din lokale forhandler eller en internetforhandler for at se nærmere på vores udvalg af SENCO støjsvage kompressorer, og find den, der passer dig bedst.