Ofte stillede spørgsmål

Kundeservice

Hvordan køber jeg SENCO produkter?

Du kan købe SENCO produkter hos lokale forhandlere eller på internettet. Du kan finde din nærmeste forhandler via vores forhandlersøgeværktøj. Hvis du er forhandler og gerne vil sælge vores produkter, kan du kontakte os og få mere at vide.

Hvordan kommer jeg i kontakt med nogen fra SENCO?

Du kan sende os en e-mail, give os et kald eller udfylde vores kontaktformular her. 

Vedligeholdelse og service

Hvordan vedligeholder jeg mit gasværktøj?

Korrekt vedligeholdelse af dit gasværktøj sikrer, at du får glæde af det i lang tid. Blæs støv af værktøjet efter brug, og rens luftfilteret øverst på værktøjet hver anden dag. Vi anbefaler at rense værktøjet grundigt, når du har skydt 10.000 søm i eller brugt 9 brændselsceller. Du kan bruge vores rensesæt til gasværktøj. Husk at læse i manualen om, hvordan du skal gøre det. Hvis det er nødvendigt, kan dit værktøj smøres med smøreoliespray, når du udfører service. Hvis dit værktøj, inklusive batteriet, ikke skal bruges i en længere periode, er det vigtigt at aflade batterierne , så de ikke går i stykker.

Hvordan vedligeholder jeg mit trykluft værktøj?

Det er vigtigt, at du vedligeholder dit trykluft værktøj korrekt for at sikre, at du får glæde af det i lang tid. Først og fremmest skal du blæse det fri for støv efter brug. Smør værktøjet med smøreoliespray med jævne mellemrum, hvis det er nødvendigt. Husk at læse i manualen om, hvordan du skal gøre det. Når du har renset værktøjet, bør der ikke kunne høres luftudslip. Hvis du opdager luftudslip, skal værktøjet til reparation hos en uddannet tekniker.  Noget værktøj er oliefrit og skal ikke smøres. Opbevar dit værktøj i den tilhørende kuffert, når det ikke er i brug, så det ikke tager skade.

Hvordan vedligeholder jeg mit batteriværktøj?

Korrekt vedligeholdelse af batteriværktøj sikrer, at du får glæde af det i lang tid. Blæs det fri for støv efter brug. Noget værktøj er oliefrit og skal ikke smøres. Hvis det er nødvendigt, kan dit værktøj smøres med smøreoliespray, når det sendes til service. Hvis dit værktøj og batteriet ikke skal bruges i en længere periode, er det vigtigt at aflade batterierne, så de ikke går i stykker. 

Hvordan vedligeholder jeg min kompressor?

Korrekt vedligeholdelse af din kompressor sikrer, at du får glæde af den i lang tid. Sluk for kompressoren på trykkontakten for at udløse alt tryk inde i kompressorhovederne. Tøm tanken for luft efter hver brug, så kondensen ikke får tanken til at ruste. Brug altid aftapningsventilen i bunden af tanken til at udløse trykket. Når du bruger den, skal du vippe kompressoren i alle retninger for at sikre, at du får tømt al kondens ud. Brug ikke sikkerhedsventilen! Hvis du gør det, kan du opslide fjederspændingen i ringen, hvilket nedsætter ventilens levetid, og fugten vil ikke blive fjernet fra tanken, som den skal. Rengør ugentligt luftfiltrene på for- og bagsiden eller selve filterelementet, hvis du kan komme til det.

Tilbyder I reparation på jeres værksted? Hvordan kan jeg bestille reparation af mit værktøj?

Hos SENCO tilbyder vi reparation på vores værksted. Vi har specialuddannede teknikere som sikrer, at værktøjet repareres korrekt, og at du får et funktionsdygtigt værktøj retur. Du kan bestille reparation af dit værktøj via dette link. Når du har udfyldt og indsendt formularen, får du en bekræftelse via e-mail med yderligere instruktioner.

Hvordan gør man/ indstillinger

Hvordan ved jeg, hvor mange bar min kompressor skal indstilles til?

En tommelfingerregel er at indstille kompressoren til 7 bar for stort værktøj og 6 bar for mindre værktøj. Sæt et par søm i, og tilpas indstillingen – brug så lidt tryk som muligt, uden at det går ud over funktionen. Det er godt for både dit værktøj og kompressoren. 

Min kompressor vil ikke længere starte. Hvad skal jeg gøre?

Sluk for kompressoren, og tryk på nulstillingsknappen, hvis der sidder en sådan bag på den. Tænd kompressoren igen. Du må ikke trykke på nulstillingsknappen mere end 3 gange, og du skal altid slukke kompressoren først.  Hvis den stadig ikke virker, eller hvis den ikke har en nulstillingsknap, så kontakt kundeservice eller bestil en reparation af din kompressor.

Min kompressor starter ikke, eller også går den i stå.

Sørg for, at der er nok strøm. Forlængerledningen må ikke være for lang og skal være dimensioneret korrekt. De anbefalede dimensioner er 2,5 mm2 for forlængerledninger på over 15 meter.

Minsømpistol skyder ikke sømmene helt i.

Sørg for, at kompressorens udgang er indstillet til det korrekte arbejdstryk. Sørg for at bruge en slange med korrekt dimension og længde samt den korrekte kompresser til dine værktøjer, der bruger trykluft. 

Garanti

Hvor lang er garantien?

Garantiens omfang afhænger af værktøjet. Alle værktøjsgarantier er vist på produktsiderne her på webstedet og på værktøjskufferten. Generelt har XtremePro værktøj 5 års garanti, gasværktøj har 2 års garanti og andre produkter har 1 års garanti. Kontroller altid produktinformationen for at se, hvad der gælder. Det står også på den kuffert, som værktøjet leveres i. Du kan finde garantiperioden for et bestemt værktøj ved at søge efter det øverst på hjemmesiden og finde det på produktsiden. 

Skal jeg registrere mit værktøj på internettet, før garantien gælder?

Nej, garantien løber fra datoen på din kvittering/dit købsbevis. 

Produktinformation

Hvor kan jeg finde information om et produkt?

Du kan finde al den information, du har brug for, på produktsiderne her på hjemmesiden. Disse sider viser produkternes features og fordele samt billeder og videoer, og du kan downloade reservedelslister, tekniske specifikationer, manualer med mere. Hvis du stadig har spørgsmål om et værktøj, kan du kontakte os via vores kontaktside

Hvor mange batterier følger der med værktøjet?

Antallet af batterier afhænger af det enkelte værktøj. Det står på produktinformationssiden.

Hvilke bits skal jeg bruge, og hvor lange skal de være?

Der er oplysninger om, hvilke bits du skal bruge, på siden med produktinformation for de enkelte produkter. Bittens længde vises under tilbehør.

Skal jeg bruge SENCO søm i min SENCO sømpistol, eller kan jeg bruge andre mærker?

Vi anbefaler selvfølgelig, at du bruger SENCO befæstelse, men det er ikke altid nødvendigt. Brug altid befæstelse i den størrelse, der anbefales på produktinformationssiden. For store eller for små befæstelseselementer kan beskadige værktøjet.

Hvor kan jeg finde tekniske specifikationer/betjeningsvejledninger?

På alle produktsiderne på dette websted kan du finde masser af produktinformation, blandt andet tekniske specifikationer og betjeningsvejledninger. Du kan også finde alle tekniske specifikationer under sektionen "Tekniske specifikationer" i sektionen "Vedligehold dit værktøj"

Hvor kan jeg finde Splittegninger og reservedelslister?

På alle produktsiderne her på hjemmesiden kan du finde masser af produktinformation, blandt andet manualer med splittegninger og reservedelslister. Du kan også finde reservedele under sektionen "Tekniske specifikationer" i sektionen "Vedligehold dit værktøj". Hvis værktøjet ikke længere sælges, kan du finde reservedelene under sektionen "Udgået værktøj" i sektionen "Vedligehold dit værktøj".

Hvor kan jeg finde overensstemmelseserklæringen (DOC) og erklæringen om ydeevne (DOP)?

Du kan finde disse erklæringer nederst på hver produktside her på hjemmesiden under "Downloads. 

FIK DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL? SEND OS DIT SPØRGSMÅL VIA FORMULAREN NEDENFOR!

Jeg accepterer, at mine data opbevares og håndteres af dette websted som anført i databeskyttelseserklæringen.